A A A
Home»Werken bij Senas

Werken bij Senas

Wij zijn in het voorjaar van 2016 van start gegaan en bieden onze diensten aan, aan 50 plussers, alleenstaanden, gehandicapten, senioren en eenieder die (tijdelijk) van zorg afhankelijk is in het werkgebied van Senas-zorg in Zuid-Oost Drenthe en Noord-Oost Overijssel.

Dit met een klein team van betrokken collega’s, met hart voor de mens en het werk. Die niet alleen “zorgen voor” maar “samenwerken met de cliënt” op het gebied van zorg en welzijn.

Kennis, kunde en een cliëntgerichte beroepshouding daar gaat het bij Senas-zorg om. Wij zoeken mensen die het verschil weten te maken, die weten wat 50 plussers, alleenstaanden, ouderen, dementerende echtparen en gehandicapten in het bijzonder wensen. Naast die wensen willen we ook net die extra aandacht geven en service bieden dan men van ons verwacht.

Senas-zorg hanteert de (CAO) collectieve Arbeidsovereenkomst VVT voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Ook heeft Senas-zorg het pensioen ondergebracht bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn, PFZW. Senas-zorg heeft haar dienstverlening totaal anders georganiseerd. We doen niet aan werken van minuut tot minuut, het zogenaamde "stopwatch werken". Dat betekend minder stress voor zorgverleners en cliënt, en meer tijd met de cliënt en meer plezier in het werk.

Bij Senas-zorg werken betekent, de mogelijkheid een (vertrouwens) band met uw cliënt op te bouwen.
Senas-zorg staat voor: meer verantwoordelijkheid nemen, eigen initiatief en oplossing gericht handelen, samen doen, overleg, inspraak, meedenken, meer betrokkenheid, en plezier in het werk in een gewaardeerde minder stress volle werk omgeving. Bij Senas-zorg werken betekent ook, achter de missie en visie van Senas staan en deze uitdragen en in de praktijk willen brengen. Senas-zorg wil net dat beetje meer betekenen voor zowel cliënt als zorgverlener.

Senas-zorg gaat sinds mei 2016 als uitbreiding van ons pakket, niet alleen de bekende zorgdiensten zoals huishoudelijke hulp, verpleging, verzorging en persoonlijke begeleiding aanbieden, maar tevens op verzoek van de cliënt, gecombineerd met aanvullende gemaksdiensten. Zoals die er zijn in de ruimste zin van het woord: Klushulp, tuinhulp, vervoer service, kledingreparaties, computerhulp, gymnastiek en fit hulp, post en administratiehulp enz.

Wil jij je talenten voor hen inzetten en ben je dienstverlenend ingesteld? Lees dan verder en kijk of jij je professionaliteit bij ons kwijt kunt. Wij zoeken mannelijke en vrouwelijke collega's, die zich kunnen vinden in en voldoen aan een of meerdere van de hieronder geformuleerde criteria:

 • Dienstverlenend en verzorgend ingesteld;
 • Ondernemend, organisatietalent; 
 • levenservaring, luisterend oor;
 • Contactvriendelijk, netjes in woord en gedrag en verzorgd uiterlijk;
 • Oog hebben voor het detail;
 • Discreet, loyaal en betrouwbaar;
 • Een aantal uren, dagdelen, of dagen per week willen werken op een tijdstip die jou het beste uitkomt;
 • Ook specifiek voor herintreders of 50 of 60 plussers met levens ervaring, die opnieuw aan de slag willen;
 • Een handige klusser of iemand met groene vingers, een gezelschapsmens of een computer freak, administratieve, een verpleegkundige of verzorgende achtergrond;
 • Op zoek naar sociale contacten, gezellig maar ook verantwoordelijk werk;
 • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
 • Woonachtig in de Regio Zuid-Oost Drenthe of Noord-Oost Overijssel of meer specifiek in één van navolgende gemeenten Coevorden, Borger-Odoorn, Emmen, Hardenberg.

Ben je (wijk)verpleegkundige, verzorgende, helpende, assisterende, werkzoekend of vrijwilliger en geïnteresseerd op basis van bovenstaande criteria?

Dan ben je van harte welkom bij Senas-zorg en zijn wij nieuwsgierig naar jou en vragen je geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact op voor het maken van een afspraak , zowel overdag als ‘s avonds mogelijk.

Naam  
Voornamen  
Straat & huisnummer  
Postcode  
Woonplaats  
Telefoon thuis
Telefoon mobiel
E-mailadres  
Geslacht  
Werksituatie  
Afgeronde beroepsopleiding?  
Zoja, welke?
Zoja, diploma behaald in?
BIG-registratie  
Rijbewijs  
Eigen vervoer  
CV (mits beschikbaar)
Wanneer bent u het beste telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak?  


Voor meer informatie kunt u met onderstaand nummer bellen.  

Senas is voornamelijk actief in Drenthe, Groningen en Overijssel. Woont u buiten dit gebied? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@senas-zorg.nl
085-2083222
E: info@senas-zorg.nl
T: 085-2083222