A A A
Home»Uw Zorgbutler

Uw Zorgbutler

Als u bij Senas-zorg klant bent of wilt worden door over te stappen van uw huidige zorgaanbieder naar Senas-zorg, bieden wij u GRATIS “Uw Zorgbutler” service aan.

Dat is het Senas-antwoord op de door ons vernieuwende manier van zorg en service verlening die wij aanbieden aan een ieder die van zorg afhankelijk is. Deze zorg en service biedt u de mogelijkheid om comfortabel en geheel ontzorgd langer thuis te wonen.

Zo bent en blijft u niet afhankelijk van uw kinderen, ouders, buren of kennissen. U hoeft niemand tot last te zijn, en zich al helemaal niet te laten betuttelen, als u dit zo ervaart. U blijft baas in eigen huis, voert zelf de regie over uw wonen en leven. Langer zelfstandig wonen moet geen last, maar een lust zijn.

Uw Zorgbutler is uw persoonlijke service en zorg hulpverlener, huishoudmanager en Handy man of vrouw in één persoon. Betrouwbaar, in het bezit van een zgn. VOG verklaring (verklaring omtrent gedrag) , gediplomeerd ( BIG geregistreerd) verpleegkundige, verzorgende, helpende of huishulp met EHBO diploma. Afhankelijk van uw wensen en wat u nodig heeft, accuraat en discreet met een beroepsgeheim.

Wij stellen hoge eisen aan onszelf qua opleiding en niveau. Onze medewerkers zijn ook gemiddeld iets ouder, hebben wat meer levens- en werkervaring, staan midden in de maatschappij, weten wat er speelt en wat er nodig is en hebben een positieve kijk op het leven. Waar u een goed gesprek mee kunt voeren en die vooral met hart en ziel, met liefde en plezier hun vak verstaan. Met als enige doel, u die zorg en service te verlenen, waarvan u denkt: Bestaat dit nog! Dat is meer dan ik had verwacht!

Is dit de vernieuwende manier van zorg en service verlening? Ja en Nee.

Met een zo uitgebreid pakket en de combinatie tussen formele en informele zorg is Senas-zorg uniek. Dus JA.
Maar eerlijk gezegd eigenlijk ook een beetje NEE, want het is natuurlijk oude wijn in nieuwe zakken.

De wijkverpleegster in de vorige eeuw, die deed in de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 ongeveer hetzelfde. Maar toen werd er meer voor mensen gedacht en lag de regie veel meer bij de wijkverpleegster en huisarts. Dat is in deze tijd anders. Eigen regie en zeggenschap is zelfs wettelijk vastgelegd. Maar het gevoel van: Zorg dichtbij, de verpleegkundige persoonlijk kennen, zorg uit de eigen omgeving en persoonlijke aandacht. Dat willen we u weer laten ervaren.

Hebben we u nieuwsgierig weten te maken, heeft u vragen, wilt u nadere informatie of weten wat uw mogelijkheden zijn? Vul dan dit formulier in, en wij nemen vandaag nog en anders binnen één werkdag contact met u op, voor het beantwoorden van uw vragen of een vrijblijvende afspraak te maken bij u thuis op een tijdstip dat U het beste uitkomt.

Nog meer meerwaarde? Combineren met huishoudelijke hulp:

Als u klant bent bij Senas-zorg of dit wilt worden door over te stappen, en uw jaarinkomen ligt boven bijstandsniveau,  bieden wij u een gelimiteerd aantal uren per week huishoudelijke hulp aan in de vorm van een huishulp. Dit tegen speciale condities, met een aanzienlijke korting op het toch al zeer voordelige uurtarief. 

De kleine lettertjes?

Bij Senas geloven wij niet in langdurige contracten of lidmaatschappen, onze contracten zijn maandelijks opzegbaar. Dat betekent voor u geen langdurige verplichtingen, minimaal risico tegen maximale zekerheid.

Daarnaast hanteren wij de Algemene voorwaarden voor zorg zonder verblijf van Actiz en BTN Januari 2014 welke tot stand zijn gekomen in overleg met de consumentenbond, de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF), de LOC Zeggenschap in Zorg in het kader van de Coördinatie groep zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaaleconomische raad.

U ontvangt voor een aanvraag, ons voorstel. Met daarin de informatie die u nodig heeft voor eventuele betalende instanties. Daarover kunnen wij u tijdens een intake uitgebreid informeren.

Mooier kunnen wij het niet voor u maken, maar als u ons de kans geeft ons te bewijzen, wel beter en comfortabeler en geheel ontzorgt voor u. Met behoudt van uw zelfstandigheid, eigen waarde en regie in eigenhand, onder het motto; Wie betaalt, die bepaalt. En dat lijkt ons toch een prima gedachte en prettig gevoel. Probeert u ons uit? Vul dit formulier in.
 


Voor meer informatie kunt u met onderstaand nummer bellen.  

Senas is voornamelijk actief in Drenthe, Groningen en Overijssel. Woont u buiten dit gebied? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@senas-zorg.nl
085-2083222
E: info@senas-zorg.nl
T: 085-2083222