A A A
Home»Ons aanbod»Respijtzorg t.b.v. mantelzorg

Respijtzorg t.b.v. mantelzorg

Mantelzorg is vaak continue zorg. Dag in dag uit. Op z’n tijd een adem pauze voor de mantelzorger is dan belangrijk om het vol te houden en in balans te blijven. Bij mantelzorg denkt bijna iedereen vanzelf aan onbetaalde zorg door uw familieleden, buren of vrienden. Maar de hulp kan ook heel goed van een vervangende mantelzorger, vrijwilliger of een professional komen.

Uw bestaande mantelzorger gaat 3 weken op vakantie, wordt plotseling ziek of raakt over belast en u zoekt (tijdelijke) vervanging.

Vervangende mantel zorg is een aanvulling, waarbij de mantelzorger, kinderen en andere naaste betrokkenen (kunnen) worden ontlast. Het is de manier om juist ook bij hen een deel van de ‘zorg’ uit handen te nemen.

Dat mantelzorg onder bepaalde voorwaarden ook professioneel tegen een marktconform tarief kan worden geboden is nog niet overal bekend. Vervangende mantelzorg is er voor de medemens die, door wat voor oorzaak dan ook, behoefte heeft aan een stukje extra aandacht. Wellicht voor u de manier om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen en zelf op een persoonlijke manier invulling te geven aan uw leven en zelf de regie te blijven voeren. Waar bij er rust, geluk en kwaliteit terugkeert in het leven van alle betrokkenen.

Zorgen voor iemand, hoef je nooit alleen te doen.

Interesse? Vraag uw Senas-zorg butler of bel ons op telefoonnummer 0591-785831 of nog makkelijker vul dit formulier in en wij nemen vandaag nog en anders binnen 1 werkdag contact met u op.Voor meer informatie kunt u met onderstaand nummer bellen.  

Senas is voornamelijk actief in Drenthe, Groningen en Overijssel. Woont u buiten dit gebied? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@senas-zorg.nl
085-2083222
E: info@senas-zorg.nl
T: 085-2083222