A A A
Home»Ons aanbod

Ons aanbod


Huishoudelijke hulp

Senas Huishulp staat voor eenvoudig, transparant, recht toe recht aan, uw huis op orde zonder ingewikkelde toestanden of langdurige verplichtingen. Senas Huishulp biedt u 3 vormen van huishoudelijke hulp aan.
Klik hier voor meer informatie.

Persoonlijke verzorging en verpleging

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Senas-zorg kan u die ondersteuning bieden die u nodig heeft om zelfstandig in uw vertrouwde thuis omgeving te blijven wonen.U krijgt die zorg die u nodig heeft en die u wenst.
Klik hier voor meer informatie.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is praktische en sociale hulp in het dagelijkse leven, waarbij een ervaren deskundig persoonlijk thuisbegeleider, u helpt, coacht en adviseert.
Klik hier voor meer informatie.

Wijkverpleging

Senas- zorg levert met kleine wijkgerichte teams, persoonlijke verzorging en verpleging thuis als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen.
Klik hier voor meer informatie.

Respijtzorg t.b.v. mantelzorg

Mantelzorg is vaak continue zorg.Op z’n tijd een adem pauze voor de mantelzorger is dan belangrijk om het vol te houden. Vervangende mantel zorg is een aanvulling, waarbij de mantelzorger (kunnen) worden ontlast.
Klik hier voor meer informatie.

Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk helpt u als u persoonlijk dreigt vast te lopen, en er zelf niet meer uitkomt. Samen zal de maatschappelijk werker uw probleem in kaart brengen en zal er samen met u een plan van aanpak worden gemaakt.
Klik hier voor meer informatie.

Gemaksdiensten

Hier vindt u de gemaksdiensten van Senas. Zit er niet bij wat u zoekt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie kunt u met onderstaand nummer bellen.  

Senas is voornamelijk actief in Drenthe, Groningen en Overijssel. Woont u buiten dit gebied? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op voor de mogelijkheden.

info@senas-zorg.nl
085-2083222
E: info@senas-zorg.nl
T: 085-2083222